StoryEditorOCM
GlazbaŠušur u gradu

Do vikenda bogat program na šibenskoj Adventuri: U tri dana - četiri koncerta

Piše šibenski.hr
18. prosinca 2019. - 12:53

Niz programa nas na Adventuri čeka do kraja tjedna: večeras nas na Maloj loži, od 21 sat čekaju Baby Kate & Band s presjekom domaćih i stranih hitova, a istodobno u Parkiću ponovno palimo Adventurin vremeplov. Ovog puta vraćamo se ljetu, kroz zvuke i ritmove latino klasika, kubanske i brazilske glazbe, surf rocka Beach Boysa sve do Kuzme & Shaka Zulu. Kraljeva straža slaže ultimativnu ljetnu listu za Litnji đir, a vas čeka topla ljetna večer u Parkiću - nema zime!

A zime doslovno nema zbog utjecaja klimatskih promjena čiji smo svjedoci na dnevnoj bazi. Jedan od načina suzbijanja negativnih utjecaja je i izbjegavanje jednokratne plastike. Stoga sutra, 19. prosinca od 10:30 sati u Parkiću svi zainteresirani mogu pet jednokratnih plastičnih vrećica zamijeniti za ekološku platnenu torbu. Akcija je to Zelenog grada povodom obilježavanja Međunarodnog dana protiv plastičnih vrećica – jer plastično zaista nije fantastično!

Ono što jest fantastično koncert je šibenskog benda El Gato, koji će nam u Parkiću zasvirati sutra od 21 sat. Već sljedećeg dana, u petak, 20. prosinca na isto mjesto stiže Arctic Monkeys tribute bend Stereo Deficit, na zadovoljstvo svih ljubitelja britanskog benda.

20. travanj 2024 00:29