StoryEditorOCM
GlazbaPOGLEDAJTE video

Danas objavljen spot Mije Dimšić za Eurosong: još uvijek nije odlučeno hoće li u Torinu pjevati hrvatsku ili englesku verziju

Piše Šibenski.hr
1. travnja 2022. - 14:15

Danas je premijerno prikazana u emisiji "Dobro jutro, Hrvatska" hrvatska verzija eurovizijske pjesme "Guilty Pleasure". Spot je snimljen u Osijeku u rodnom gradu pjevačice Mije Dimšić.

"Baš sam ponosna na Osijek, nedavno je tamo održan i Porin. Imala sam neka snimanja za Eurosong u Osijeku. Baš mi je drago da ovaj spot ide u Europu", istaknula je Mia u emisiji. Mnogi gledatelji Dore raspisali su se o tome da bi Mia trebala nastupiti s pjesmom "Guilty Pleasure" na Eurosongu, ali da bi ipak bilo zanimljivo da doda i poneke hrvatske dijelove u pjesmu. Još uvijek nije odlučeno hoće li Mia pjevati hrvatsku ili englesku verziju.

"U toj fazi smo da sve razmatramo. Svidjela mi se hrvatska verzija, pa ćemo razmisliti, ali mislim da će ostati osnova na engleskom jer je to bio original i izvorna priča. Važno je da publika razumije što prepričavam, nismo isključili mogućnost da ubacimo malo hrvatskog", rekla je Mia.

Što se tiče kladionice, na kojima je u petak ujutro bila na 30. mjestu, a prvo tjednima uvjerljivo drži Ukrajina, ispričala je kako se time ne zamara i da ih ne prati:

- Objasnili su mi da to nije kladionica za plasman nego za pobjedu. Tako da se nisam htjela previše uljuljkati ni kad se popnem ni kad padnem na kladionici.

04. svibanj 2024 01:50