StoryEditor
Glazbaizašao video

Colonia opet oduševila obožavatelje novim spotom, pogledajte Miljevčanku Ivanu Lovrić u nešto drugačijoj ulozi

Piše Šibenski.hr
29. lipnja 2021. - 20:20

Grupa Colonia opet je oduševila svoje obožavatelje novim filmskim spotom. Pjesma "Sama" koju su izveli na nedavno održanom CMC festivalu u Vodicama dobila je i svoj pravi vizualni indentitet koji se nastavlja na prethodna dva singla "Doza" i "Manijak".

Redatelj Dario Radusin pobrinuo se za pravu kratku trilogiju u kojoj kroz prva dva spota pratimo Ivanu Lovrić i njenog filmskog partnera Sandra Stanojevića u ljubavi i bijegu pred policijom, a efektni kadrovi obiluju akcijskim scenama koji su se savršeno uklopili u retro zvuk Colonije. U novom spotu Ivana Lovrić ostaje sama, no iako ovog puta nema akcijskih scena, pjesma je u rekordnom roku dobila brojne pohvale publike koja s nestrpljenjem čeka njihove koncerte.

Objavljeni singlovi naći će se na novom studijskom albumu Colonije koji Boris Đurđević, autor svih pjesama, priprema za jesen. Bit će ovo drugi studijski album na kojem je Ivana Lovrić u ulozi pjevačice. Album "Nova era" koji je najavio novu Coloniju objavljen je 2018. godine, nakon čega je objavljen i kompilacijski album "C'est la vie (acoustic)" s akustičnim obradama nekoliko najvećih hitova grupe Colonia.

item - id = 1109253
related id = 0 -> 1157728
related id = 1 -> 1158095
14. siječanj 2022 21:27