StoryEditorOCM
GlazbaTvrđava sv. Mihovila

Četiri dana glazbe na Festivalu Ship započinju u četvrtak, s 40 izvođača iz cijelog svijeta na šest pozornica

Piše Šibenski.hr
12. rujna 2023. - 12:15

Od 14. do 17. rujna Šibenik će biti domaćin brojnim glazbenicima i glazbenim profesionalcima iz čitavog svijeta koji dolaze na showcase festival SHIP! - objavila je JU Tvrđava kulture.

Na četiri lokacije, među kojima su Tvrđava sv. Mihovila i Kuća umjetnosti Arsen, tijekom dana održavat će se konferencijski dio festivala, dok će u popodnevnim i večernjim satima svi posjetitelji uživati u brojnim koncertima nadolazećih domaćih i međunarodnih glazbenih nada. Više od 60 glazbenih profesionalaca i 40 izvođača iz cijelog svijeta sudjelovat će na četiri dana festivala na čak šest pozornica!

U četvrtak 14. rujna festival će biti otvoren u Kući umjetnosti Arsen, a nakon službenog otvaranja svirat će CHUI. Glazbeni program na Tvrđavi sv. Mihovila počinje također u četvrtak, koncertima poznatih bendova Porto Morto, Nemanja i Nu Genea na čak dvije pozornice!

Bogat konferencijski i koncertni program nastavlja se i u drugim danima festivala, a više informacija i cijeli program potražite na službenoj web stranici SHIP festivala. Ulaznice je moguće kupiti u sustavu Entrio.

02. listopad 2023 20:32