StoryEditorOCM
GlazbaMembrain festival u kolovozu

Četiri dana bass undergrounda u Kanalu s povlaštenom cijenom ulaznica za nekadašnje Jugoslavene (FOTO)

Piše Šibenski.hr
3. lipnja 2017. - 15:20

Danas su u prodaju puštene ulaznice za drugo izdanje novog festivala underground bass kulture – Membrain festival 2017. koji se i ove godine održava na rajskoj lokaciji uvale Minerska u Šibenskom kanalu sv. Ante od 10.-14. kolovoza, obavještavaju organizatori.

Membrain festival ove godine se odvija pod okriljem šibenske udruge P.A.R.K. koju dobro poznajemo po njihovim dugogodišnjim uspješnim projektima – manifestaciji Kulturaljka i festivalu Regius. Iako festival pretendira da bude ljetna meka za stranu publiku koja bi na jednom mjestu doživjela underground priču europskih klubova i mediteransku klimu u isto vrijeme, organizatori su mislili i na domaće posjetitelje iz regije. Tako se putem Entrio online sustava https://www.entrio.hr/event/membrain-festival-2017-4271 kao i prodajnih mjesta po cijeloj HR mogu kupiti ulaznice po povoljnim cijenama za ex YU državljane koje koštaju 189 kuna za festivalsku avanturu ili 69 kuna za dnevni đir. Izuzetno povoljnim cijenama organizatori žele da i domaća publika participira u festivalu i bude dio nove festivalske priče u srcu Dalmacije.

Na drugo izdanje Membrain festivala ovo ljeto dolazi preko 50 izvođača iz deset europskih zemalja koji će u četiri dana na tri pozornice prodrmati nosive stijene Šibenika i srednje Dalmacije. Slavit će se underground bass kultura, a žanrovski će se ploviti niz DNB - Dubstep - Liquid - Dub - Global/Tropical i druge srodne žanrove. Za sve posjetitelje osiguran je kamp u obližnjem Zablaću a cijena boravka u njemu iznosi 80 kuna po danu. Uz bogati i kvalitetni glazbeni program Membrain festival ove godine nudi i niz dodatnih sadržaja, od turističkih ruta po Šibeniku i okolnim otocima, pa da skakanja „bungee jumping“ sa šibenskog mosta, kao i lokalnu gastronomsku ponudu.
http://www.membrainfestival.com/
https://www.facebook.com/membrainfestival/
 

18. travanj 2024 13:03