StoryEditorOCM
GlazbaNova pjesma, novi spot

Branimir Bubica i klapa Sebenico u novom spotu s pjesmom  'Dalmacijo, ti si zadnja luka'

Piše šibenski.hr
30. svibnja 2018. - 00:49

Nakon jedne od najuspješnijih pjesama 'Znan da sada kasno je' s  prošlogodišnjih 'Večeri dalmatinske šansone', Branimir Bubica zajedno sa svojom klapom Sebenico predstavlja novi singl 'Dalmacijo, ti si zadnja luka'.

 

Za novu pjesmu 'Dalmacijo, ti si zadnja luka' Branimir Bubica sam potpisuje glazbu, tekst Krešimir Šakić, a aranžman Leo Škaro. Radi se o baladi koja opisuje rastanak s voljenom Dalmacijom.

POGLEDAJTE SPOT:
https://youtu.be/MieeUGgwtvo

- Imam dosta bliskih osoba koje su u zadnje vrijeme odlučile napustiti Hrvatsku pa kad sam pročitao ovaj tekst, glazba i forma pjesme su nastale u 10 minuta i mislim da će se mnogi prepoznati u ovoj pjesmi - kazao nam je autor pjesme, Branimir Bubica.

Klapa je za pjesmu snimila i spot kojeg već tradicionalno potpisuje Željko Petreš, uz pomoć Zlatka Dizdara i Tomislava Rupića, a spot je sniman na području Šibenika i Primoštena. Klapa Sebenico uskoro najavljuje i svoj drugi studijski album, a nedavno su oduševili publiku obradom pjesma 'Ako te pitaju' Petra Graše u a cappella verziji.

Ovog ljeta čekaju ih brojni nastupi. Već 1.lipnja će nastupiti s Markom Škugorom u Jakobskom dolu, zatim na Splitskom festivalu na "Večerima Krste Jurasa", Omiškom festivalu, Večerima dalmatiske pisme u Kaštelima, Festivalu Školjka u Pakoštanima, Festivalu u Posušju te brojnim samostalnim koncertima u Šibeniku, Visu, Betini, Murteru i susjednoj Sloveniji.

10. lipanj 2023 17:02