StoryEditorOCM
GlazbaIZNENAĐENJE

Adele nakon Las Vegasa najavljuje još jedan važan projekt: njezini europski obožavatelji bit će oduševljeni!

Piše SCENA SD
31. siječnja 2024. - 16:34

Prvi put nakon 2016. godine britanska superzvijezda Adele ovoga će ljeta održati četiri koncerta u Europi i to u Münchenu u Njemačkoj.

Slavna britanska pjevačica Adele ostavila je trag svojom nastupima u Las Vegasu, pod nazivom "Vikendi s Adele". Tijekom ove serije koncerata, koja je započela u studenom 2022., pjevačica je održala nastupe koji oduzimaju dah, do te mjere da je ugrozila svoje zdravlje. Iako je Adele najavljivala da više ne želi ići na turneju, ambiciozan projekt natjerao ju je da se predomisli. Na svom Instagram profilu u srijedu, 31. siječnja, Adele je objavila četiri ekskluzivna datuma u Münchenu u Njemačkoj 2., 3., 9. i 10. kolovoza. Koncerti će se održati na pop-up stadionu s 80.000 mjesta dizajniranim posebno za događaj, piše Pure Charts.

U svojoj poruci na Instagramu Adele iskazuje oduševljenje ovim novim izazovom. "Prije nekoliko mjeseci dobila sam poziv o nizu ljetnih koncerata. Privremeni stadion po mjeri dizajniran oko predstave koju želim predstaviti? Oh! Praktično usred Europe? U Münchenu? Malo je neočekivano, ali još uvijek fantastično!", objasnila je strastveno. Štoviše, izbor Münchena za ovaj XXL projekt daleko je od trivijalnog: "Odmah nakon Eura? Idite u Englesku! S Olimpijadom sa strane? Idi Simone!", dodala je Adele, prije nego što je razjasnila još jednu informaciju, a ne najmanje važno: "Svirat će i neki od mojih omiljenih umjetnika? Zašto ne... DA!" Dakle, tko bi se mogao pridružiti zvijezdi za ove koncerte koji obećavaju da će biti nezaboravni?

image

Adele 

Valerie Macon/Afp

Adele je završila svoju poruku naglasivši koliko joj je važno da može nastupati što bliže svojoj domovini: "Ne mogu smisliti bolji način da provedem ljeto i završim ovu prekrasnu fazu svog života i karijere koncertima bliže kući tijekom tako uzbudljivog ljeta." Ovaj povratak stoga označava važnu prekretnicu u Adelinoj karijeri, nudeći njezinim europskim obožavateljima rijetku priliku da je vide uživo, jer će ova četiri koncerta biti jedini koje će zvijezda odraditi na kontinentu. Prijave za pretprodaju već su otvorene, do 5. veljače. Od srijede, 7. veljače u 10 sati, prodavat će se ulaznice.

image

Adele

Blair M. Struble/tmx/mega/The Mega Agency/Profimedia/Blair M. Struble/tmx/mega/The Mega Agency/Profimedia
05. svibanj 2024 00:42