StoryEditorOCM
GlazbaLegenda u Frankfurtu

'Triba san dovest vatrogasce koliko je vruće': Mišo jedva došetao do pozornice, no kada je uzeo mikrofon publika mu je rekla svoje

Piše Šibenski.hr
18. studenog 2018. - 17:18

Podrška što publike što supruge Lidije i menadžerice Katarine Kolar puno su značili 77-godišnjoj legendi Miši Kovaču za njegova nastupa pred 12.000 Hrvata iz iseljeništva okupljenih na jubilarnoj, desetoj Hrvatskoj noći u Frankfurtu, piše Slobodna dalmacija.

Najiščekivaniji izvođač večeri uložio je maksimalan napor kako bi publici zahvalio za šest desetljeća vjernosti koliko traje njegova karijera. A njezina pomoć trebala mu je više nego ikada ranije jer ga najviše muči hodanje i stajanje na nogama.

 

 

Već na putu od garderobe do pozornice Mišo se odmorio na stolici, koja se, za svaki slučaj, našla i na bini. No, Kovač je stoički izdržao planiranih sat vremena nastupa. Redajući svoje najveće hitove tek se, tu i tamo, malo podbočio na stalak mikrofona i dva-tri puta prislonio na bubnjarev podest kako bi predahnuo, a potom dirigirajući desnom rukom 'dizao' raspjevane posjetitelje. Njegov gitarist, a ponajviše publika davali su mu vokalnu potporu dok je pjevao svoje najveće hitove poput 'Ako me ostaviš', 'Samo nas nebo rastavit može', 'Ostala si uvijek ista', 'Poljubi zemlju'...

 

 

'Triba san dovest vatrogasce koliko je vruće', našalio se Mišo na račun uzavrele atmosfere u Fraport Areni zadovoljan reakcijom publike, ali i gradom domaćinom Hrvatske noći, koji je, primijetio je, otkako je u njemu posljednji put gostovao vidno napredovao ('puno se napravilo, puno uredilo, grad stvarno izgleda dobro').

 

 

24. travanj 2024 18:43