StoryEditorOCM
OstaloSportske igre

Zlarinski i kninski vatrogasci gostovali u Zagrebu i odnijeli pobjede u malom nogometu, šahu i stolnom tenisu

Piše Branimir Periša
14. lipnja 2021. - 12:08

Vatrogasna postrojba malena, ali odabrana! Odnosi se to na DVD Zlarin i njihov uspješan, pobjednički nastup kao gostiju na Sportskim igrama vatrogasaca u organizaciji Sindikata vatrogasaca Grada Zagreba i zagrebačke udruge profesionalnih vatrogasaca. Osim Zlarinjana, koji su se natjecali u malom nogometu i stolnom tenisu, iz Šibensko-kninske županije na igrama su sudjelovali i kninski vatrogasci, odnijevši pobjedu u šahu.

-Na Zlarin smo se vratili s prijelaznim peharima za prvo mjesto u malom nogometu, te za osvojeno zlato i srebro u stolnom tenisu, a naš Dino Štrelov osvojio je pehar za najboljeg igrača 'na male branke'. I mi i kolege iz Knina dolično smo predstavljali našu županiju – zadovoljan je Dario Gregov, zapovjednik zlarinskoga DVD-a.

Konkurencija je dodaje, bila oštra, budući da su sudjelovali zagrebački, varaždinski, dubrovački, kninski te vatrogasci iz Velike Gorice. U stolnom tenisu ogledala su se 34 igrača, a na malonogometnom terenu 16 ekipa.

-Bio je to predivan dan proveden u fair sportskom nadmetanju, druženju i novim poznanstvima. Prijateljska atmosfera u kojoj smo gotovo i zaboravili na epidemiju koronavirusa, s domaćinima iz JVP Zagreb-Dubrava za peticu. Bilo je savršeno, potrudili su se oko svakog detalja i još jednom hvala njima i zapovjedniku Siniši Jembrihu. - završio je Dario Gregov.

17. travanj 2024 21:31