StoryEditorOCM
OstaloŠabac se izvukao

Vlahović nije mogao sam; Solaris pola utakmice bez postignutog gola

27. siječnja 2018. - 11:14

Vaterpolisti Solarisa odigrali su 5:5 protiv Šapca na svom bazenu u 10. kolu A-2 Triglav regionalne lige. U toj utakmici momci trenera Renata Vrbičića propustili su veliku prigodu da upišu i drugu ovosezonsku pobjedu. Naime, nakon dvije četvrtine vodili u 5:2, a onda su u preostalih 16 minuta ostali bez postignutog gola.

Sve je bilo dobro za "sunčane" dok je "pare" imao sjajni Andrija Vlahović. On je u prve dvije četvrtine postigao četiri od pet Solarisovih pogodaka. U strijelce se još upisao samo Roko Pelicarić koji je i načeo mrežu Šapčana.

Međutim, u trećoj i četvrtoj četvrtini Šibenčani su upali u napadačku "crnu rupu". Praktički, bili su bez konkrentnih rješenja. Na ruku im nije išla ni činjenica što su igrali bez kažnjenog gruzijskog centra Kobe Kintsurashvilija.

Na koncu, čak su gosti bili bliži punom plijenu. Ali, dobri vratar Solarisa Ivan Jukić skinuo je jedan zicer sa stative na ulasku u posljednju minutu kod ishoda 5:5. Zadnji napad Solarisa za eventualnu pobjedu bio je traljav, kao i cijela treća i četvrta četvrtina.

U idućem kolu Solaris gostuje u Nišu kod Naisa.

Za Solaris su igrali: Jukić (8 obrana), Malenica, Komadina, Štrkajl, Petković, Nimac, Vlahović (4), Rak, Koprčina, Bulat, Pelicarić (1), Seferović, Kalauz, Šparada.
 

20. travanj 2024 09:07