StoryEditorOCM
OstaloSvi u Crnicu

Večeras vaterpolisti Solarisa igraju prvu službenu utakmicu u novoj sezoni; U prvenstvu Hrvatske Sunčani dočekuju splitski POŠK

Piše Šibenski.hr
30. rujna 2022. - 11:25

U petak, 30. rujna, u 20:10 sati, na bazenu Crnica, sastaju se Solaris i OVK Pošk u sklopu prvog kola Prvenstva Hrvatske.

Utakmicu ćete moći pratiti i u izravnom prijenosu na Sportskoj TV

S jedne strane nalazi se Joško Kreković koji je do 2020. bio za kormilom Sunčanih dvije sezone zaredom, dok je s druge strane, njegova tadašnja desna ruka i pomoćni trener, a današnji glavni trener Solarisa Jure Marelja.

Što su o samoj utakmici rekli glavni akteri možete pročitati u nastavku:

Jure Marelja - "Puno je nepoznanica prije prvog kola i utakmice s Poškom. Gust ljetni raspored, kako mlade tako i seniorske reprezentacije, doveo je do toga da ćemo svega par treninga provesti kao momčad na okupu. Tek u srijedu nam se priključuju novopridošli Burburan i Radan, a o sastavu protivnika znamo vrlo malo, tek da je sastavljen od nekolicine vrlo iskusnih igrača, pojačani vratarom Lukom Podrugom i iskusnim trenerom Krekovićem. Svakako igramo na svom bazenu i želimo pobjedu u prvom kolu prvenstva."

Joško Kreković - "Veliko mi je zadovoljstvo što ću nakon dvije godine opet igrati na bazenu u Šibeniku, sada kao trener OVK Pošk.

Što se utakmice tiče, mislim da je Solaris apsolutni favorit s obzirom da mi kasnimo s pripremama te da smo još u fazi slaganja ekipe. Nastojat ćemo pružiti što veći otpor i pokušati iskoristiti utakmicu kao pripremu za utakmice sa protivnicima koji su u našem rangu."

24. travanj 2024 09:12