StoryEditorOCM
OstaloPlivanje

U subotu ne propustite još jedan Raslinski maraton: Odaberite svoju rutu, imate majicu

15. srpnja 2018. - 12:50

Zagrizli ste za plivanje? Onda se priključite devetom maratonu u Raslini u subotu, 21. srpnja, otplivajte jednu od pet ponuđenih utrka, zabavite se i osigurajte svoju cool majicu! Tako organizatori iz Društva sportske rekreacije "Raslina" najavljuju 9. plivački maraton "Raslina 2018.".

Kao i prijašnjih godina, uz tradicionalni maraton na pet kilometara, održat će se utrka od 1,5 kilometara, te tri dječje utrke. Na maratonu i utrci od 1,5 kilometara može nastupiti svatko, dok su dječje utrke podijeljene po starosti (do osam godina, od 9 do 10 godina, te od 11 do 12 godina). Start maratona na pet kilometara i utrke od 1,5 kilometara je u 10 sati, dok dječje utrke startaju u 11.30. Kotizacija za maraton od pet kilometara iznosi 80 kuna, za utrku od 1,5 kilometara iznosi 60 kuna, dok su dječje utrke bez kotizacije. Za sve natjecatelje maratona od pet kilometara i utrke od 1,5 kilometara osigurana je hrana, piće, promotivne majice te diplome o sudjelovanju.

Raslinski maraton je dugogodišnji imatelj CRO Cup licencije Hrvatskog saveza daljinskog plivanja i član Global swim seriesa, ali ove godine će plivački maraton u Raslini uz CRO Cup utrku ujedno biti i Veteransko prvenstvo Hrvatske u daljinskom plivanju na 5000 metara.

Plivački maraton u Raslini pokraj Šibenika iz godine u godinu bilježi sve veći broj plivača te je postao jedan od najposjećenijih i najbolje organiziranih plivačkih maratona u Hrvatskoj.

Prijavu za maraton od 5000 metara i utrku od 1500 metara možete obaviti na https://stotinka.hr/hrv/dogadjaj/591 najkasnije do petka 20. srpnja, u 23.59. Prijave za dječje utrke se obavljaju ujutro na dan maratona.

– Ove godine očekujemo još veći broj plivača te dobru zabavu i lijepu sportsku atmosferu. Ako vam je pet kilometara previše, dođite na utrku od 1,5 kilometara. I dovedite i svoje dijete da se zabavi na dječjim utrkama i bude dio ove tradicionalne sportske manifestacije – kazao je Krešimir Lokas iz DSR-a "Raslina".

18. travanj 2024 21:42