StoryEditorOCM
OstaloVeslanje

U Makarskoj održana regata Kupa Dalmacije: evo kako su prošli Šibenčani

29. svibnja 2019. - 13:12

Na regatnoj stazi u Makarskoj održana je četvrta regata za "Kup Dalmacije 2019. – memorijal Tonči Skender" na kojoj je sudjelovalo 25 veslačica i veslača šibenskog VK "Krka" raspoređenih u 15 disciplina uz napomenu da sudionici nedavno održanog Europskog prvenstva za juniore Lovre Klarin, Nino Perišić i Jerko Radovčić, nisu zaveslali na mirnom moru Donje Luke.

 

 

Šibenske posade pod vodstvom trenera Milana Radečića, Jovice Krasića i Janeza Grbelje ostvarile su ove plasmane:

Prvo mjesto: - Matej Krnić u samcu za starije kadete, Roko Medić, Noa Stošić, Roko Juras, Ivano Jurić i Tonko Vukšić (korm.) u četvercu na pariće (GIG) za starije kadete te Kristijan Papak u samcu za juniore.

Drugo mjesto osvojili su Lovre Matešić i Filip Matešić u dvojcu na pariće za mlađe juniore, Sara Slugan i Marta Budimir u dvojcu na pariće za starije kadetkinje, Filip Gligić u samcu za mlađe juniore te Roko Rupić i Toni Poduriljko u dvojcu na pariće za starije kadete.

 

 

 

 

Treće mjesto zauzeli su Josip Cigić i Paško Stipandžija u dvojcu bez kormilara za juniore, dok je četvrto mjesto pripalo Frani Papku u samcu za starije kadete, Franki Zorčić u samcu za mlađe kadetkinje i Šimi Slavici u samcu za mlađe kadete. Max Doodney i Franko Dobra u dvojcu na pariće za mlađe kadete, Pjero Šare u samcu za mlađe juniore, Mario Budimir i Mate Papak u dvojcu na pariće za juniore i Ana Papak u samcu za juniorke u cilj su stigli peti.

Idućeg vikenda, 1. i 2. lipnja, dio posada Krke nastupit će na 22. Međunarodnoj regati "Jumbo" u Zagrebu.

17. travanj 2024 18:10