StoryEditorOCM
OstaloVaterpolo

U Crnici se okreću novoj sezoni: Vlahović ostaje u Solarisovoj kapici

Piše PIše Borislav Juras
4. lipnja 2019. - 15:47

Dok je seniorska momčad na privremenom odmoru, ne miruju čelnici vaterpolskoga kluba Solaris. Oni su, na sjednici klupske uprave, primili izvješće trenera Joška Krekovića. U danima koji slijede, morat će odlučiti o tome tko će voditi momčad i tko će u Solarisovoj kapici igrati sljedeće sezone. Zadnja informacija je možda i najvažnija, a govori da je postignut dogovor s najboljim igračem, prvim strijelcem Andrijom Vlahovićem! Zasad je vrlo izvjesno da klub neće mijenjati vratar Marin Šparada i dvojica mladića koji su prije par godina stigli iz Biograda, Pelicarić i Koprčina.

Nekih promjena će sigurno biti. Veterana Andriju Komadinu, koji je već u petom desetljeću života, vjerojatno više neće "tjerati“ da igra. Spominje se potreba za trojicom pojačanja, igrača sposobnih adekvatno "odgovoriti“ zahtjevima igre koje nose nova pravila, što su već u primjeni na utakmicama mlađih uzrasnih kategorija.

Neizvjesnost svima u klubu, pa i po pitanju dovođenja pojačanja, predstavlja još nedefinirana situacija u regionalnoj ligi. Trenutačno, mogućnost da Solaris ipak zaigra u A-1 ligi nije sasvim nerealna. Još realnije i izvjesnije je da će Solaris igrati u LEN Euro Cupu, čiji je prvi krug na rasporedu sredinom rujna. Dotad će sigurno biti održana i sjednica Skupštine, koja bi, kako se najavljuje, mogla donijeti promjene u upravljačkoj strukturi kluba.
 

18. travanj 2024 22:39