StoryEditorOCM
Ostaloregionalna liga

Solaris remizirao u Crnoj Gori sa zagrebačkom Mladosti: protivnički golman imao nestvarnih 18 obrana! Sunčani izjednačili u zadnjem napadu

Piše Šibenski.hr
21. siječnja 2022. - 21:06

Hrvatsko sučeljavanje u 2. kolu Regionalne lige u Budvi, odnosno sraz jedine dvije naše momčadi na ovom turniru, okončano je miroljubivom raspodjelom: po jedan bod Solarisu i Mladosti, javlja HVS.

Utakmica s malo golova, ali s dosta obostrano rastrzane igre, velikim brojem pogrešaka obiju momčadi. No, ono što ipak primarno valja pamtiti iz ove utakmice odnosno staviti naglasak na izvanredno izdanje mladostaškog vratara, reprezentativca Ivana Marcelića koji je prikupio zaista nestvarnih 18 obrana!

Mladost je cijelim tijekom susreta vodila, ali nikada to vodstvo nije bilo izraženo s više od gola prednosti ili razlike, te je uvijek Solaris uspijevao izjednačiti. Učinili su to Šibenčani i u zadnjim trenucima utakmice. U posljednju minutu susreta je Mladost ušla s vodstvom 5:4 i igračem više, ali su se Šibenčani blokom uspjeli obraniti, te zaplivati u polukontru. Nju je pogotkom točno 18 sekundi prije kraja završio Eugen Koprčina za 5:5.

Uzevši u obzir sve viđeno, neodlučen ishod ove utakmice možda i najbolje odgovara zbivanjima u vodi.

19. travanj 2024 08:34