StoryEditorOCM
Ostalosamo jedan gol u 16 minuta

Solaris propustio veliku priliku na Poljudu. Majstorica u Crnici odlučivat će o putniku u Europu

Piše Šibenski.hr
22. travnja 2023. - 09:57

Još ćemo malo pričekati što se tiče odgovora na pitanje kojoj momčadi pripada 5. mjesto u državi. U drugoj utakmici sraza za 5. mjesto u poljudskom bazenu, nakon prve dvije četvrtine se činilo da će to biti posljednja utakmica sezone za oba kluba. Naime, Solaris koji je pobijedio u prvoj utakmici, na polovici druge je imao plus 3, vodstvo 7:4, piše HVS

Iako, koliko rezultat zna biti varljiv, nije to izgledalo toliko premoćno u vodi koliko su brojke kazivale. Uglavnom se naime, prvu četvrtinu i pol, vodila poprilično ravnopravna borba. Solaris je bio taj koji je vodio (2:0 i 3:1), ali su i Splićani već u prvoj dionici sustigli (3:3), kao i početkom druge dionice (4:4).

U drugom dijelu utakmice Šibenčani su imali realizacijskih problema. Sasvim očito i iz podatka da su u zadnjih 16 minuta postigli tek 1 gol. S druge strane mornarevci su dostigli Šibenčane (7:7) početkom zadnje četvrtine, preko Roka Akrapa četiri minute prije kraja prvi put i poveli (8:7). Solaris je uspio izjednačiti, a zaključni pogodak na utakmici djelo je Luke Omrčena minutu prije kraja.

U redovima Solarisa najefikasniji je bio Sirovec s dva gola. Po jednom su mrežu Mornara pogađali Rak, Čondić-Kadmenović, Butić, Kreković, Burburan i Šparada.

Treća utakmica ili ono što se kolokvijalno zna nazvati i ‘majstorica’ igrat će se u Šibeniku, a planirana je za subotu, 29. ovog mjeseca, piše HVS

20. travanj 2024 06:08