StoryEditorOCM
OstaloBravo ekipa!

Sjajan nastup mladih šibenskih plivača u Splitu: ‘More‘ preplavilo pobjednička postolja

Piše Šibenski.hr
11. travnja 2022. - 20:18

Proteklog vikenda u Splitu, na Poljudu, održano je posljednje kolo Splitske lige za plivače kategorija mlađih kadeta i početnika.

Plivački klub "More“ predstavljali su: Barišić Jure, Petrina Matija, Miletić Mihael, Klarić Vice, Ožegović Vito, Bjedov Luka, Džepina Mate, Badurina Mislav, Petar Stegić, Cvitan Vice, Končurat Filip i Marija, Rupić Jerko, Žurić Mate, Bračanov Mihael, Šupe Luka, Ninić Nikolina, Dunkić Uršula, Županović Borna i Kunčić Luna.

Mladi šibenski plivači navikli su nas na berbu medalja pa i ovog puta nisu razočarali.

Među osvajačima medalja našle su se plivačice Borna Županović sa osvojenom srebrnom medaljom u utrci 25m prsno i Luna Kunčić sa osvojenom brončanom medaljom u utrci 25m leptir.

Jure Barišić je za uložen trud i rad nagrađen sa osvojenom prvom, brončanom, medaljom u disciplini 25m prsno. Mate Džepina dva puta se popeo na najvišu stepenicu postolja. Mate je dvije zlatne medalje osvojio u disciplinama 25m leptir i 50m slobodno.

Petar Stegić osvojio je brončanu medalju u disciplini 25m leptir i srebrnu medalju u disciplini 50m slobodno. Mislav Badurina također se s natjecanja vratio s dvije medalje, srebrom osvojenim u utrci 25m prsno i broncom u utrci 50m slobodno.

Naš brzi trojac Mate, Petar i Mislav i ovoga puta su oduševili svojim nastupima i rezultatima, a najljepša fotografija dogodila se upravo na samom kraju natjecanja kada je na proglašenju za 50m slobodno "More preplavilo“ postolje.

image
PK More
17. travanj 2024 11:56