StoryEditorOCM
Ostaloplivanje

Šibenčani na Poljudu skidali osobne rekorde: Mauro Galić osvojio komplet medalja - zlatnu, srebrnu i brončanu!

Piše Šibenski.hr
25. svibnja 2022. - 18:22

Plivački klub Mornar iz Splita proteklog vikenda organizirao je 7. međunarodno plivačko natjecanje Mali Mornar koje je ujedno i peta postaja HPS Grand Prix natjecanje za kadete. Plivački klub Šibenik je nastupio s 11 kadeta i mlađih kadeta koji su kroz tri dijela natjecanja skidali svoje osobne rekorde.

Prvog dana natjecanja Mauro Galić je osvojio dvije medalje, srebrnu u disciplini 100 leptir  i brončanu u disciplini 100 slobodno. Komplet medalja Mauro je upotpunio drugog dana natjecanja kad je u posljednjoj disciplini programa osvojio zlato u disciplini 400 mješovito.

- Drugog dana natjecanja izdvojit ćemo nastupe Josipa Silova, Luke Cvitana i Daniela Bušca. Josip je otplivao odlična vremena u disciplinama 400 slobodno i 200 leptir u kojoj je isplivao A normu za nastup na Kadetskom prvenstvu Hrvatske koje će se održati u srpnju. Luka i Daniel su bili blizu isplivavanja limita u disciplini 200 prsno. Vjerujemo kako će na sljedećim natjecanjima uz trud i zalaganje na treninzima doći i do tog cilja. Od mlađih kadeta najuspješniji bio je Marko Grubišić. Od naših plivača nastupili su još: Tea Tatar, Mia Petrović, Bartol Šišak, Ante Validžić Ercegovac, Jakov Volić i Šimun Dučić- kazao je Dino Tepić, trener PK 'Šibenik'

24. travanj 2024 19:21