StoryEditorOCM
Ostaloseferović umjesto marelje

Poznato je tko će voditi vaterpoliste Solarisa u nastavku sezone; Iz Crnice objavili veliko igračko pojačanje

Piše Šibenski.hr
4. siječnja 2023. - 11:27

Poznato je tko će voditi vaterpoliste Solarisa u nastavku sezone, nakon što je donedavni trener Jure Marelja preuzeo kormilo splitskog Jadrana.

Marelju će naslijediti njegov dosadašnji pomoćnik Denis Seferović.

On je u prošlom kolu već debitirao na klupi protiv Mladosti, kao privremeni trener, dok će u subotu protiv KPK u prvenstvu Hrvatske će i službeno voditi ekipu kao prvi strateg Sunčanih

Na klupi kao njegov pomoćnik do kraja sezone bit će bivši izbornik ženske vaterpolo reprezentacije Hrvatske Marijo Ćaleta

- Nakon odluke da Jure Marelja prelazi u redove splitskog Jadrana, moj nastavak suradnje s klubom, ovoga puta u ulozi prvog trenera VK Solarisa je bio nekakav normalan rasplet događaja jer dobro poznajem ekipu. S njima sam od prvog dana. Veselim se novim izazovima i nadam se da ćemo nastaviti u pozitivnom ritmu već u subotu protiv korčulanskog KPK- kazao je Seferović za službenu klupsku Facebook stranicu.

Iz Crnice stiže i informacija o velikom igračkom pojačanju za iduću sezonu. Naime, nakon 15 godina izbivanja u Crnicu se vraća bivši reprezentativac Antonio Petković (37).

Odlični strijelac će sezonu zaključiti u Francuskoj, a onda će se u ljeto priključiti matičnom klubu za kojeg je potpisao na dvije godine.

19. travanj 2024 09:57