StoryEditorOCM
OstaloRogoznica

Pobjeda Dubrovčana na 7. autoslalomu i 10. nagradi Rogoznice u organizaciji mjesnog autokluba

Piše Vedrana Stočić
13. rujna 2023. - 11:29

U organizaciji Auto karting kluba Rogoznica i pod pokroviteljstvom Općine Rogoznica i rogozničke Turističke zajednice održana je auto utrku za 10. nagradu Rogoznice i 7. autoslalom koji se bodovao za  Prvenstvo Hrvatske Regija-jug. Nastupilo je čak 62.vozača iz 11. klubova, prvo mjesto osvojio je AK RAGUSA RACING iz Dubrovnika, drugi je bio  AKK ROGOZNICA, a treće mjesto osvojio je AK RTZ iz Zadra. Prvi u ukupnom poretku bio je  Deni Kmetović, AK Ragusa Racing Dubrovnik, drugo mjesto osvojio je Ivan Grozdanić AKK Rogoznica, a treći je bio Petar Dajak AK Split.

Vozilo se po brdovitom području rogozničkog zaleđa na relaciji Oglavci-Supljak, a povijesne jurilice s lakoćom su osvajale nimalo lake zavoje lokalnih prometnica. Skup je to sport, a zaljubljenici u svoja  vozila ulažu puno novaca i vremena.

Ponosan je bio i predsjednik AKK Rogoznica Ivica Radić zbog još jedne uspješne organizacije zahtjevnog natjecanja, a  ponosan je bio i na vozače svoga kluba koji su osvojilo dobra mjesta i nagrade. Vozač Ivan Grozdanić osvojio je 1.mjesto u klasi.4 i 2.mjesto u ukupnom poretku,  Branimir Polić bio je u treći u klasi 2, u klasi 4 bio je četvrti, Robert Polić bio je prvi u klasi 5, Ivan Menđušić treće mjesto u klasi 5...

-Naši vozači i na ovoj utrci bili su uspješni, a koristim ovu priliku da zahvalim pokroviteljima i sponzorima i to Općini Rogoznica, Turističkoj zajednici Rogoznica, komunalnom poduzeću Škovacin d.o.o. – rekao nam je Radić ipak s malo gorčine jer neki pozvani sponzori nisu se odazvali.

13. rujan 2023 14:54