StoryEditorOCM
Ostalošlag na tortu

Osvajač bronce na Europskom prvenstvu u taekwondou: Kninjani svečano dočekali svog sugrađanina Josipa Teskeru

Piše Vjera Zorić
24. svibnja 2022. - 12:08

Knjinjani su svečano dočekali Josipa Teskeru na trgu Ante Starčevića, koji je osvojio brončanu medalju na Europskom seniorskom prvenstvu taekwondoa održanog u Manchesteru. Bilo je tu baklji, dimnih bombi, transparenata, podrške i navijačke glazbe, ali nije nedostajalo emocija i veselja.

- Ovo je Teskerina najveća medalja do sada, trinaesta medalja za klub TK DIV, a do sada smo osvojili jedanaest Europskih i dvije Svjetske medalje, te nagradu Dražen Petrović, kazao je trener taekwondou kluba Knin Dragan Pinjuh. Kao šlag na tortu sve se događa ove godine kada slavimo 25 godina svog postojanja i djelovanja, a to ćemo proslaviti početkom srpnja, govori Pinjuh.

Gradonačelnik Marijo Ćaćić je pozdravio sve prisutne te kazao da je ovo velika stvar za grad Knin, a Josip je dobio podršku i od svog Kijeva, odnosno načelnika Marina Ercegovca.

image

Josip Teskera

Vjera Zorić

-Ovakav doček još nisam doživio, ostvario sam svoj najveći rezultat u karijeri i hvala svima koji su došli i podržali me. Ovo mi je motivacija da i dalje nastavim ustrajno trenirati, izjavio jeTeskera.

Također, zahvalio se svim Knjinjanima koji ga podržavaju preko društvenih mreža i obećao kako mu ovo nije posljednja medalja. Na kraju su Josipa njegovi prijatelji ubacili u fontanu, pa eto, neka to ostane običaj u Kninu prilikom svake osvojene medalje.

25. travanj 2024 17:25