StoryEditorOCM
Ostalou hotelima Olympija

Od ove turističke sezone u Vodicama će se igrati– padel! Otvorena dva terena za najbrže rastući sport na svijetu

Piše Toni Veljača
17. svibnja 2022. - 18:03

Od ove turističke sezone, u hotelima Olympija u Vodicama igrat će se – padel. Naime, Olympija je u suradnji s tvrtkom Padel4Yu otvorila dva sportska terena koja će biti dostupna gostima hotela, ali i ostalim zaljubljenicima u ovaj sport. Inače, padel je trenutno najbrže rastući sport na svijetu, što je i bio jedan od okidača za gradnju sportskih terena.

- Riječ je o sportu koji je prilagođen svim uzrastima. U posljednje vrijeme je izrazito popularan u Skandinaviji, a kako ljetujem u Vodicama posljednjih 15 godina, primijetio sam da nema padel terena. Stupili smo u kontakt s Olympijom i na obostrano zadovoljstvo izgradili dva terena na prekrasnoj lokaciji – rekao je Damir Pastuhović, direktor tvrtke Padel4Yu.

image

Olympija sky padel tereni

Inače, U Hrvatskoj je trenutno oko dvadesetak padel terena, a zanimljivost je da su tereni u Vodicama, jedini s pogledom na more.

- U Švedskoj, gdje živim, ima oko 4000 terena. Popularnost padela raste iz godine u godinu. Znate, prije se posao dogovarao uz golf, danas je to padel. Zahvaljujem ovim putem i Olympiji koja je vjerovala u nas i ovaj projekt – dodao je Pastuhović.

Zadovoljstvo uspješnom suradnjom ne kriju ni iz Olympije, koji su otvaranjem padel terena, inače, jedinih u Županiji, obogatili ponudu hotela ali i otvorili vrata za nove goste.

- Kada su nam se kolege iz Švedske javile s ponudom, nismo bili toliko upućeni u padel. Istraživanjem smo shvatili da je to najbrže rastući sport na svijetu. Uvidjeli smo priliku, kolege su predstavile projekt i nakon toga smo odlučili izgraditi dva padel terena kako bi i našim gostima i žiteljima Županije mogli ponuditi nekakvu dodatnu aktivnost. Vjerujem da ćemo otvaranjem ovih terena privući još više gostiju u Vodice – zaključila je Tašana Banjanin iz odjela marketinga Olympije.

Inače, svoj termin za padel možete rezervirati u samo park koraka, preuzmite Playtomc aplikaciju, odaberite termin i zaigrajte padel. Putem aplikacije također možete pronaći i parove za igru.

U nastavku možete pronaći posebnu ponudu za sve koji željni isprobati nešto novo, a pri tome se odmoriti i napuniti baterije: Sport i zabava – padel paket. Cijena paketa se kreće već od 1.895 kuna te uključuje 3 dana/2 noći za dvoje s uključenim doručkom i večerom te korištenjem terena.

20. travanj 2024 15:35