StoryEditorOCM
OstaloPlivanje

 I cure i momci izborili ostanak među najboljima u Hrvatskoj: Robert Vukičević isplivao normu za Europsko juniorsko prvenstvo

20. ožujka 2019. - 12:00

Na netom završenom Ekipnom prvenstvu Hrvatske za 2019. godinu, 16 plivačica i plivača Plivačkog kluba Šibenik uspjelo je izboriti ostanak među najboljim hrvatskim klubovima.

- Plivačice su se od početka natjecanja nalazile na šestoj poziciji koju su zadržale do kraja. Istaknula bih nastup štafete u disciplini 4x100 mješovito koja je osvojila treće mjesto- kazala je Danira Tepić iz PK Šibenik.

Plivačima Šibenika ovo je bio prvi nastup u A diviziji koju su izborili prošle godine. Iako je muški sastav bio sastavljen od plivača od 12 do 19 godina ostvaren je vrlo dobar rezultat i šesta pozicija koju su izborili u samom finišu natjecanja.

Inače, titulu pobjednika u muškoj i ženskoj konkurenciji obranili su plivači zagrebačke Mladosti, dok su se na drugom mjesto našli plivačice i plivači Dubrave.

Iz PK Šibenik su istakli i kako je njihov član Robert Vukičević u disciplini 100 slobodno isplivao normu za Europsko juniorsko prvenstvo koje će se održati ovog ljeta u Rusiji.

19. travanj 2024 20:05