StoryEditorOCM
Ostalo"BOMBA" IZ CRNICE

Najbolji strijelac zagrebačke Mladosti pojačao Solaris!

5. siječnja 2018. - 20:52

Povremeni šibenski vaterpolski reprezentativac Andrija Vlahović vraća se iz zagrebačke Mladosti u matični Solaris! To je još jedna u nizu dobrih novogodišnjih vijesti iz crničkog bazena, nakon što su čelnici šibenskog Solarisa najavili dovođenje ruskog sidruna Kobe Kintsurashvilija. Novu dobru vijest omogućio im je, praktički, dogovor između Vlahovića i Perice Bukića, koji gotovo jednako brine o zagrebačkom i šibenskom prvoligašu.

Nametnulo se, dakako, pitanje zašto Vlahović, koji je u prošloj godini bio najbolji strijelac „žabaca“ s 59 pogodaka, želi, figurativno, skočiti s konja na magarca.

- Razlog moga povratka vrlo je jednostavan. Nakon što sam prije Svjetskog prvenstva u Mađarskoj nastupio za reprezentaciju, u klubu sam, kod novog trenera Bajića, pao u drugi plan. To mi i nije bilo baš lako prihvatiti, s obzirom da statistika govori da sam lani bio najbolji strijelac kluba. Nisam više bio sretan u Mladosti, a iz Solarisa su mi signalizirali da me žele na kraju sezone. Ja sam im, međutim, rekao kako se ne bih bunio ni da dođem odmah! Znam da ću u Crnici biti prva violina momčadi, a meni je važno da što više igram – otkrio nam je u telefonskom razgovoru Andrija Vlahović, koji je, podsjetimo, osvojio svjetsko zlato s juniorskom reprezentacijom 2009. godine, a u karijeri je nastupao još i u francuskom Montpellieru.

Povratkom Vlahovića otpada, međutim, najavljeni povratak zagrebačkog beka Kristijana Lipara. Razlog: u zimskoj je stanci moguće dovesti samo dva nova igrača.

25. travanj 2024 05:58