StoryEditorOCM
OstaloPrvenstvo Balkana

Mare Mileta potvrdila da je u svojoj kategoriji nenadmašna: još jednom postala prvakinja bez izgubljenog boda u svim borbama

Piše Šibenski.hr
6. lipnja 2022. - 08:22

Na Balkanskom prvenstvu u Beogradu koje je trajalo od 3. do 5. lipnja 2022. šibenski Karate klub Šibenik 1066, pod hrvatskom zastavom, predstavljali su Eni Gojanović, Roko Županović i Mare Mileta. Dvoje debitanata ovaj put su u seriji borbi i neprocjenjivog iskustva ostvarili plasman nadomak medalji, dok je Mare Mileta potvrdila da je u svojoj kategoriji nenadmašna i tako još jednom postala prvakinja Balkana bez izgubljenog boda u svim borbama.

- Međunarodni uspjeh i konkurentnost dokazuju da sve čega se u KK Šibenik 1066 dotaknu, pretvore u uspjeh, a ovakvi uspjesi otvaraju nove horizonte i naslućuju blistavu sportsku budućnost. Zalaganje i odricanje uključenih u ovaj rezultat promiču karate, ime Šibenika i Hrvatske nadaleko. S ponosom se u KK Šibenik 1066 privodi kraju još jedna senzacionalna sezona. Planovi i za sljedeću su veliki- kazao je Ivan Zoričić, trener KK Šibenik 1066.

26. travanj 2024 10:04