StoryEditorOCM
Ostalosjajan uspjeh

KK Šibenik 1066 ‘pobrao‘ medalje na Prvenstvu Hrvatske: Mileti juniorsko i seniorsko zlato, Ramljaku bronca

Piše Šibenski.hr
6. svibnja 2023. - 18:10

Trofejna tradicija osvajanja uglednih odličja s Prvenstva Hrvatske za Šibenik 1066 nastavlja se i dalje. Perjanice našeg karatea, juniori Toma Mileta i Karlo Ramljak, i ove godine smješteni su na postolje s najboljima.

U njihovim kategorijama pripali su im naslovi prvaka Hrvatske za Miletu i brončana medalja za Ramljaka.

Sjajna budućnost i potvrda odličnog rada njihovog kluba stigla je u obliku još jednog prestižnog priznanja. Isti dan Šibenik je dobio i seniorskog prvaka Hrvatske zahvaljujući sjajnom Tomi Mileti. 

Njegovi atraktivni nastupi i premoć na borilištu neupitno ostavljaju doživljaj fantastične budućnosti za aktualnog dvostrukog prvaka. 

- Dugogodišnja posvećenost karateu uz izniman trud, motiv i jasan fokus i dosad je bila plodna za naše mlade karatiste i reprezentativce – dodali sui z Kluba.

Sjajan šibenski karate klub inkubator je istinskih prvaka koje vodi, usmjerava i brusi trener Ivan Zoričić. Njihova sportska priča izvrsno je posložena od najranijih natjecateljskih dana, a godine rada i nadogradnje priznate su na svim karate borilištima, kako unutar Lijepe Naše, tako i izvan njenih granica. 

Iz ovog mladog kluba stasavaju sportaši koji su na spisku za europska i svjetska prvenstva. Današnja imena pobjednika dio su te priče. 

U narednim danima prvenstva na rasporedu su nastupi njihovih klupskih kolegica pa se s razlogom očekuje nastavak dominacije šibenskog karatea i uvećanje zbroja medalja.

10. lipanj 2023 22:18