StoryEditor
Ostaloproduljio ugovor

Ivica Tucak ostaje izbornik hrvatske vaterpolske reprezentacije do OI u Parizu 2024. godine: Ambicije ostaju iste, očekuju nas velika iskušenja

Piše šibenski.hr
29. rujna 2020. - 16:36
Ivica TucakDamir Krajač/Cropix

Ivici Tucku, izborniku hrvatske vaterpolske reprezentacije na prijedlog Stručnog savjeta jednoglasnom je odlukom Upravnog odbora produžena suradnja za još četiri godine, do Olimpijskih igara u Parizu 2024. godine.

Odluka je donesena s osvrtom na njegov cjelokupan dosadašnji rad i postignute rezultate.

- Izuzetno mi je drago da smo postigli zajednički dogovor. Želja mi je bila da nastavimo suradnju te mi je drago da su i stručni savjet i upravni odbor složno reagirali u toj zajedničkoj odluci. Ambicije reprezentacije ostaju iste, očekuju nas velika iskušenja, prvo Olimpijske igre u Tokiju potom cijeli niz natjecanja. Prije svega tu je domaćinstvo Europskog prvenstva u Splitu 2022. godine za koje ne krijemo da imamo najveće ambicije. Kurs hrvatske reprezentacije ostaje isti, težnja čim boljim rezultatima i u budućnosti. Svi u Savezu, igrači i ja puno smo motiva te se nadam se da ćemo i dalje donositi dobre rezultate – rekao je izbornik Ivica Tucak.

Izdvojeno

23. listopad 2020 00:47