StoryEditorOCM
OstaloHITAN ZAHVAT

Ivica Tucak o operaciji uoči Eura: ‘Umjesto da odmaram, ušao sam u potpuni pakao, smanjio sam i cigarete...‘

Piše Šibenski.hr
5. veljače 2024. - 10:39

velikom intervjuu za Sportske novosti izbornik hrvatske vaterpolske reprezentacije Ivica Tucak najavio je nadolazeće Svjetsko prvenstvo u Katru, a osvrnuo se i na nedavno okončanu kontinentalnu smotru, u kojoj je Španjolska u zadnjim trenucima presudila finalnu bitku.

Desetak dana prije početka EP izbornik Tucak je u Zagrebu obavio operativni zahvat, ugradnje stenta. Podatak koji je nekoliko dana svjesno malo prikrivan jer je uvijek postojala bojazan za senzacionalističkim, bombastičnim naslovom tipa “Izbornik hitno na teškoj operaciji”.

Operativni zahvat ovog tipa je danas u medicini rutinski, Ivica Tucak je 24 sata kasnije već bio na treningu Barakuda, ali ipak, bila je to operacija na krvnim žilama. Pitanje stoga nije kurtoazno, kako ste?

- Meni je bilo preporučeno mirovanje nakon operacije, a na nju sam morao hitno jer je ustanovljeno začepljenje krvnih žila. Zahvat je učinjen, trebao sam se odmarati, ali nažalost nisam nego sam ušao u potpuni pakao. Nadam se da sam dobro. Smanjio sam cigarete, nakon Dohe ću ih nadam se izbaciti iz svog života i zauvijek. To je ružna navika. Osjećam se OK, jesam umoran, ali što se zdravlja tiče mislim da je sve u redu.

27. travanj 2024 15:13