StoryEditorOCM
Ostalotraži se suspenzija

Đoković zbog objave na udaru kritika političara: ‘Pridružio se srpskoj propagandi, predstavlja teroriste kao heroje‘

Piše I. M.
28. rujna 2023. - 18:03

Crnogorski politički analitičar Ljubomir Filipović govorio je o Novaku Đokoviću, ali njegove riječi nisu išle u pozitivnom smjeru. Naime, prvi igrač svijeta je danas objavio fotografiju koja je nastala ispred Hrama Svetog Save, gdje su građani Srbije palili svijeće za stradale na Kosovu i Metohiji.

Zbog toga je spomenuti političar tražio doživotnu suspenziju za Novaka Đokovića.

- Đoković treba doživotno biti izbačen iz tenisa. Ako ne izbačen, onda posramljen od strane normalnih ljudi ovog svijeta. Pridružio se srpskoj propagandi, predstavlja teroriste kao heroje - glasila je objava Filipovića.

Podsjetimo, Vlada Srbije proglasila je, na izvanrednoj sjednici u utorak, za Dan žalosti "povodom tragičnih događaja na Kosovu i Metohiji" nakon sukoba skupine naoružanih Srba i kosovske policije, u kojem je u nedjelju ubijen kosovski policajac i četvorica napadača.

Također, kosovski premijer Albin Kurti ustvrdio je da je teško naoružanu skupinu profesionalno uvježbala, isplanirala, politički podržala i materijalno financirala i logistički pomogla Srbija. No, srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić zanijekao je Kurtijeve optužbe da je Beograd orkestrirao napad.

28. travanj 2024 11:41