StoryEditorOCM
Ostalosvaka čast

Bravo za Juliju, Niku i Doru! Karatašice šibenskog OSI Krka vratile se medaljama s jakog turnira u Sloveniji

Piše Šibenski.hr
8. svibnja 2022. - 16:45

Članovi Karate kluba OSI Krka iz Šibenika nastupili su na međunarodnom turniru "4th Konjice Horse Cup" u Slovenskim Konjicama.

Turnir je okupio 750 natjecatelja iz čak devet država, a šibenske karatašice mogu se pohvaliti s tri medalje: Julija Karadakić osvojila je 1. mjesto u kategoriji osobe u invalidskim kolicima iznad 16 godina; Nika Rajić osvojila je 2. mjesto u kategoriji osobe u invalidskim kolicima i iznad 16. godina, dok je Dora Pilepić osvojila broncu u kategoriji osobe s intelektualnim teškoćama.

- Naši članovi su demonstrirali izuzetnu volju, odlučnost i ustrajnost da unatoč svim preprekama i dalje probijaju granice.

Hvala i našoj Marijani Rajić - prijateljici, suradnici, organizatoru, vozaču i još štošta, koja se iz dana u dan nesebično daje i svojom potporom pridonosi pozitivnom ozračju unutar kluba.

Klub uskoro kreće u reorganizaciju, s obzirom da nam dolaze novi članovi željni treninga i natjecanja. Ovo je hvalevrijedan rezultat i dokaz da marljivost, trud i rad su uvijek nagrađeni.

Ovaj rezultat posvećujemo našem treneru Luki Čupiću koji je u fazi oporavka nakon prometne nesreće, te mu ovim putem želimo brz i uspješan oporavak - kazali su iz Kluba nakon turnira u Sloveniji. 

 

28. travanj 2024 00:32