StoryEditorOCM
Ostalodvojica velikana

Biserka Petrović otkrila što joj je Maradona rekao o Draženu: Te riječi su ostale zauvijek u meni i tako nešto nosite sa sobom cijeli život

Piše Predrag Žukina/JL
28. studenog 2020. - 08:35

Majka Dražena Petrovića, Biserka, teško je primila vijest o smrti Diega Maradone. Prisjetila se za Jutarnji list susreta s argentinskom legendom 1994. godine, piše Jutarnji list.

- Otišla je velika legenda ne samo nogometa, nego i sporta u cjelini. Nije mi bilo lako čuti tu vijest... Kad sam doznala da je preminuo, odmah sam se prisjetila tog dana 1994. godine kad je došao posjetiti Draženov grob, bilo je to točno godinu nakon tragedije. Rekao mi je tada da ne budem tužna, da će Dražen živjeti vječno. Te riječi su ostale zauvijek u meni i tako nešto nosite sa sobom cijeli život. Kada to dođe od takve jedne sportske veličine, morate biti ponosni - istaknula je Biserka, dodavši i da između Diega i Dražena postoji nekoliko poveznica.

- Pa, frizure su bile slične (smijeh). Drago mi je da ih ljudi uspoređuju, oni kao da su imali loptu u tijelu od rođenja, Diego je bio ponajbolji u nogometu, Dražen u košarci, ali mi je iznimno drago da se toliko cijene postignuća i talent i jednog i drugog - podvukla je Biserka.

18. travanj 2024 16:29