StoryEditorOCM
NogometNogomet

Zagrijava se atmosfera: počela prodaja ulaznica za Kup utakmicu Šibenika i Hajduka; Karta vrijedi i za drugoligaški derbi s Varaždinom

24. listopada 2018. - 14:37

Zagrijava se atmosfera uoči utakmice osmine finala nogometnog Kupa Hrvatske između Šibenika i Hajduka. Ili, već je počela prodaja ulaznica za susret koji će biti odigran u srijedu 31. listopada s početkom u 16 sati na stadionu na Šubićevcu.

Cijena ulaznice za utakmicu između "narančastih" i "bijelih" iznosi 70 kuna. Međutim, oni koji kupe tu ulaznicu s njom će moći pogledati i drugoligaški derbi između Šibenika i Varaždina koji je na rasporedu 10. studenoga.

Inače, karte se mogu kupiti u prostorijama kluba na Šubićevcu, radnim danom od 8 do 14 sati, te u Caffe barovima Godimento i Shuby na Šubićevcu.

Po običaju, zapadna tribina stadiona na Šubićevcu bit će rezervirana za navijače i pristaše Šibenika, dok je istok namijenjen za navijače gostiju.

Također, važna je informacija da za Kup utakmice vrijede godišnje ulaznice HNK ŠIbenika. Za kraj istaknimo kako će ovaj put ulaznicu morati platiti i žene, dok besplatan ulaz imaju samo djecu do 10 godina uz obveznu pratnju.

18. travanj 2024 21:12