StoryEditorOCM
Nogometnema miješanja navijača

Za pristaše Dinama rezervirana istočna tribina Šubićevca, zapad samo za žitelje Šibensko- kninske županije

Piše Šibenski.hr
24. kolovoza 2022. - 09:30

U sedmom kolu SuperSport Hrvatske nogometne lige nogometaši Šibenika dočekuju zagrebački Dinamo. Utakmica je na rasporedu u nedjelju u 18,30 sati.

Prodaja ulaznica za taj susret počela je u utorak. Sudeći po pravilima koje je postavio domaćin neće se ponoviti situacija iz svibnja ove godine kada je Dinamo na Šubićevcu proslavio titulu u izrazito domaćinskoj atmosferi. Naime, navijači Dinama preplavili su šibenski stadion, pa su se Zagrepčani osjećali kao da igraju na Maksimiru, a ne na gostujućem terenu.

Ovaj put, priča će biti nešto drugačija. Naime, zapadna tribina, koja je u pravilu rezervirana za navijače Narančastih, sada je u prodaji samo za gledatelje iz Šibensko – kninske županije:

- Osobama iz drugih županija ulaz na zapadnu tribinu neće biti dopušten bez obzira na kupljenu ulaznicu. Pri ulazu je obvezno uz ulaznicu priložiti i osobnu iskaznicu- poručili su iz HNK Šibenika.

Slična odredba vrijedila je nedavno i za jednu utakmicu u kojoj je Hajduk bio gost Šubićevca, što je izazvalo burnu reakciju Splićana. Podsjetimo, tada su iz tabora Hajduka govorili kako su diskriminirani, dok su se iz Šibenika opravdavali sigurnosnim razlozima. Naime, Šibenčani ne žele da se na zapadnoj tribini miješaju navijači domaćeg i gostujućih klubova.

Tako će biti i u nedjelju s Dinamom, budući da će za BBB-ovce i druge pristaše Modrih biti rezervirana istočna tribina stadiona na Šubićevcu.

Inače, cijena ulaznica u pretprodaji je 60 kuna, dok će se na dan utakmice karte prodavati po cijeni od 80 kuna. Besplatan ulaz imaju djeca do 14 godina, ali moraju predočiti ulaznicu.

31. siječanj 2023 18:50