StoryEditorOCM
NogometSlavlje na Šubićevcu

Vatrometom i bakljadom proslavljen ulazak nogometaša Šibenika u 1.HNL te 37. rođendan Funcuta; Feštu pokvarila prometna nesreća kapetana Vukorepe

Piše šibenski.hr
12. lipnja 2020. - 22:06
Proslava ulaska HNK Sibenik u Prvu HNL na kojoj igraci i navijaci zajedno slave na travnjaku stadiona.  Niksa Stipanicev/Cropix

Vatromet, bakljada, šampanjac... Sve u svemu prelijep dekor i sjajna koreografija koju su pripremili najvatreniji šibenski navijači Funcuti u povodu ulaska nogometaša Šibenika u 1.HNL.

Kad već nije bilo pehara i službene proslave prvaka 2.HNL, lijepo je da su Funcuti na ovakav način čestitali 'narančastima' povrata u elitno društvo nakon osam godina. Slavlje na Šubićevcu proteklo je u znaku broja 37, budući da je ovo bila prigoda da Funcuti obilježe i svoj 37. rođendan.

Feštu je donekle pokvarila vijest o prometnoj nesreći koju je doživio kapetan nogometaša Šibenika Martin Vukorepa. Pouzdani, 24- godišnji obrambeni igrač sudjelovao je u sudaru koji se dogodio u petak ujutro oko 9,30 sati na cesti između Tisnog i Kapele.

U toj nesreći ozlijeđen je i 35- godišnji muškarac. Vukorepa je zadržan u šibenskoj bolnici i prema dostupnim informacijama ima teže tjelesne ozljede.

Kako doznajemo, radi se o potresu mozga, lomu nosa i nagnječenjima. Međutim, ozljede nisu toliko ozbiljne da bi ugorzile njegovu sportsku karijeru. Dapače, bude li oporavak tekao glatko, lako je moguće da se Vukorepa priključi svojim suigračima na početku priprema za novu prvoligašku sezonu.

19. travanj 2024 00:03