StoryEditorOCM
NogometDANAS (17,30) U "RAČICAMA"

Uzvratna kvalifikacijska utakmica za 3.HNL-jug: Nemoguća misija Vodičana nakon šestice u Metkoviću

Piše Ante Talijaš
30. svibnja 2018. - 11:26

U srijedu s početkom u 17,20 na igralištu 'Račice', u uzvratnoj kvalifikacijskom utakmici za popunu 3.HNL Vodice dočekuju Neretvu.

Pred domaćom momčadi nemoguća je misija da izbore trećeligaški status, nakon što je u prvoj utakmici u Metkoviću Neretva slavila s čak 6:0. No, čuda se dešavaju, pogotovo u nogometu, pa Vodičani još nisu izvjesili 'bijelu zastavu'.

-Težak poraz koji smo doživjeli u Metkoviću, bio je splet nesretnih okolnosti, domaćin je praktički iz četiri izgledne prilike zabio šest golova. Ljudski je i sportski kazati da se još nismo predali. Na našem domaćem terenu, moji igrači dat će sve od sebe da osvjetlaju obraz kluba. Vjerujem u pobjedu i častan oproštaj od kvalifikacija – najavio je utakmicu, mladi, 30-godišnji trener Vodica Lino Gavrilovski.

U zadnjih 12 godina, kao prvak šibenske Županijske lige, Vodice su čak pet puta igrale kvalifikacije za ulazak u 3.HNL i nijednom nisu uspjele. Nakon rezultata u Metkoviću, po svemu sudeći, utakmice protiv Neretve bit će šesti neuspjeli pokušaj. No, nada ipak umire posljednja, pa vrijedi sačekati kraj uzrvatne utakmice u Račicama.

09. svibanj 2024 15:55