StoryEditorOCM
Nogometgoran tomić

Uglednog šibenskog stručnjaka uhvatili smo na odmoru u rodnom gradu: ‘Zaželio sam se Šubićevca‘

Piše Ivo Mikuličin
14. srpnja 2024. - 17:17

Iznenadni, ali više nego ugodni susret s Goranom Tomićem, sjajnim šibenskim nogometnim stručnjakom, koji je „na privremenom radu“ u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Bolje rečeno, otvorena i prisna ćakula, u kojoj su sudjelovali i poznati sportski djelatnici Joško Jurić i Željko Dulibić, te Goranov vjerni i „vječni“ suradnik Ivica Matas.

- Mislio sam u svom klubu Al Bataeh ostati najviše još jednu sezonu, ali nisam ih odbio, kad su mi ponudili dvogodišnji ugovor. Kao jasan dokaz da su zadovoljni mojim radom. Varaju se oni, koji drže kako je lako naći nogometni posao na Bliskom Istoku. Prva liga vrvi od prokušanih europskih stručnjaka. I nema druge nego zavrnuti rukave, te zaslužiti ponuđene dolare – otvorio se Tomić na prvu loptu.

Šibenski stručnjak povest će svoju momčad na pripreme u Sloveniji, gdje će boraviti gotovo cijeli mjesec, a onda barem malo prebirati po svojim šibenskim uspomenama.

- Zaželio sam se, što kriti, svog matičnog Šubićevca. I učinit ću sve da vidim barem jednu ovosezonsku utakmicu Narančastih. Velika je vjerojatnost da ću stići na susret Šibenik – Slaven Belupo. S neskrivenim željama da moj matični klub dobro počne sezonu na šibenskom travnjaku – kazao nam je Tomić.

06. rujan 2024 20:40