StoryEditorOCM
Nogometžrtva napada

Turski sudac napustio bolnicu, tužiteljima je sve ispričao, predsjedniku kluba ne piše se dobro

Piše HINA
13. prosinca 2023. - 12:06

Halil Umut Meler, 37-godišnji napadnuti turski nogometni sudac, napustio je bolnicu gdje je primljen nakon što je bio žrtva fizičkih napada odmah nakon prvenstvene utakmice Ankaragucua i Rizespora.

U ponedjeljak navečer Meler je primljen u bolnicu nakon što je primio žestoki udarac u glavu od strane predsjednika Ankaragucua Koce, a dok je ležao na travnjaku dobio je još nekoliko udaraca po tijelu, vrlo vjerojatno od navijača koji su također utrčali na travnjak.

image
AFP

U međuvremenu je predsjednik nogometnog kluba Ankaragucu Koce pritvoren pod optužbama za nanošenje tjelesnih povreda službenoj osobi. Predsjednik turskog prvoligaša naknadno se ispričao sucu i sportskoj zajednici zbog svog ponašanja, ali je i naveo kako je sucu zadao „tek“ šamar. Sudac Meler tužiteljima je naveo da mu je Koce uz zadani udarac šakom u glavu prijetio kako će ga ubiti, kao i ostale službene osobe na susretu.

Čelnici turskog nogometnog saveza najavili su novi sastanak tijekom srijede po pitanju nastavka prvenstva koje su u srijedu prekinuli na neodređeno vrijeme. Izvjesno je kako prave stanke u prvenstvu neće ni biti, ali je pitanje kakve će se sve kazne dodijeliti za ovaj veliki izgred.

27. travanj 2024 20:14