StoryEditorOCM
Nogometide na operaciju

Trener našeg prvoligaša napušta klupu kako bi se u potpunosti posvetio najvećoj životnoj bitki

Piše Niko Matičević/SN
3. prosinca 2023. - 12:13

Mjesec dana nakon što je obznanjeno da je strategu Varaždina Mariju Kovačeviću pronađen karcinom na predjelu plućnog krila, on je privremeno napustio poziciju trenera Varaždina. Razlog odlaska je operativni zahvat kojem će se Kovačević podvrgnuti nadolazećeg tjedna.

U međuvremenu će ekipu voditi sportski direktor kluba Nikola Šafarić, dok će pomoćni trener biti Dino Kresinger; dosadašnji trener kadeta Varaždina.

Varaždin je o svemu ovome na svojim društvenim mrežama obavijestio javnost, a njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

"NK Varaždin i trener kluba Mario Kovačević zajednički obavještavaju javnost o neophodnom napuštanju trenera s pozicije glavnog trenera seniorske ekipe radi operativnog zahvata kojem će se podvrgnuti nadolazećeg tjedna.

Naš dugogodišnji trener privremeno će napustiti svoje trenerske dužnosti kako bi se u potpunosti posvetio ozdravljenju i oporavku od medicinskog postupka koji zahtijeva njegovu potpunu predanost i pažnju.

Njegova posvećenost klubu tijekom godina zaslužuje našu iskrenu podršku u ovom razdoblju a klub će nastaviti pružati svu potrebnu podršku Mariju i njegovoj obitelji tijekom procesa oporavka kako bi omogućili što brže ozdravljenje i potpuni nastavak povratak radu u nogometu.

30. travanj 2024 20:21