StoryEditorOCM
NogometNovi potpisi na Šubićevcu

Talentirani vratar Đaković obećao vjernost Šibeniku do 2024. godine, novi igrač Narančastih je i Cvetković

Piše šibenski.hr
28. srpnja 2021. - 10:54

Dvaedestogodišnji perspektivni vatar koji je ponikao u školi nogometa HNK Šibenik Antonio Đaković potpisao je novi ugovor sa Šibenikom do 2024. godine. Nakon jedne sezone provedene u unešićkoj Zagori, sezonu 2020/21 Antonio je proveo u Vinkovicma. Za Cibaliju je skupio ukupno 20 nastupa u 2.HNL gdje je primio 22 pogotka, te je u 6 nastupa sačuvao svoju mrežu netaknutom.

Nakon potpisa Marka Benata, Nike Raka, Donija Grdića sad je red došao na Antonija, tako je on postao četvrti igrač ponikao u školi nogometa HNK Šibenik koji je potpisao ugovor s matičnim klubom.

– Izuzetno sam zadovoljan odrađenom prošlom sezonom u Vinkovcima. Povratak kući je nagrada za odrađeno, a s potpisom sam potvrdio koliko mi to znači. Strpljivo ću čekati svoju priliku na vratima, u svakom treningu biti ono što se kaže stoposto i nadam se skorašnjem debiju za svoj Šibenik – rekao je Đaković.

image
Alexander Zoran Cvetković

Novi igrač Šibenika je i Alexander Zoran Cvetković koji je potpisao ugovor s Narančastima do 15.6.2022. Cvetković će u Šibeniku nositi dres sa brojem 26.

Cvetković dolazi iz luksemburškog kluba Fola Esch u kojem je proveo prošlu sezonu te upisao 21 nastup uz 4 pogotka i 3 asistencije. Ovaj 24-godišnji veznjak/krilo ima englesko državljanstvo, a kroz mlađe kategorije bio je član Norwicha i Wigana gdje je sa sedamnaest godina potpisao prvi profesionalni ugovor. Kao dijete bio je član akademije West Hama, Tottenhama i Manchester Uniteda.

17. travanj 2024 23:21