StoryEditorOCM
NogometRemi u Međimurju

Svakome po bod u dvoboju lidera i "fenjeraša": Šibenik opet pokazao ono lošije, gostujuće lice

15. ožujka 2019. - 22:56

Svakome po bod u dvoboju prvoplasirane i posljednje momčadi na drugoligaškoj tablici. Bez obzira što se radilo o duelu lidera i fenjeraša od početka su se obje ekipe postavile napadački i tražile pogodak U prvom poluvremenu smo gledali vrlo živu utakmicu, u kojoj slabije upućeni promatrač teško da bi shvatio kako igraju suparnici koje na tablici dijeli 15 bodova razlike.

Ipak, na početku utakmice bolje prigode imao je lider Šibenik. U 10. minuti dva puta je udarce "narančastih" blokirao stoper domaćih Novoselec, jednom čak s gol linije. U 15. minuti, Šibenik ima najbolju šansu za vodstvo. Barišić je ukrao jednu loptu na sredini, gurnuo za Kukeca, koji idealno serivira za Antunovića, no devetka gostiju se spetljala u matnoj situaciji.

U drugoj polovici prvog poluvremena zaprijetilo je i Međimurje. U 27.minuti ljevicom je opalio Munivrana, ali refleksno je reagirao čuvar mreže gostiju Labrović i izbio u korner. Poslije udarca iz kuta još jedna sjajna prigoda za domaćine, no Labrović zaustavlja udarac Hranilovića s dva metra i ne dopušta promjenu rezultata.

U drugom poluvremenu potpuno drugačija slika. Tempo je znatno splasnuo, s obje strane se silno griješilo u predaji lopte, tako nismo potrošili puno tinte kako bismo zapisali opasne situacije pred jednim ili drugim vratima.

Najveće uzbuđenje zbilo se u 79. minuti, kada je pomoćni sudac Grofelnik iz Valpova mahao zaleđe i zaustavio Princea u izglednoj poziciji. Protestirala je cijela klupa Šibenika, ali uzalud.

Inače, pomoćni suci bili su među najboljim obrambenim igračima Međimurja, budući da su dosudili čak devet zaleđa Šibenčanima, od kojih barem nekoliko nepostojećih.

No, s obzirom na viđeno u nastavku utakmice i najolgičnije je što je utakmica završila netaknutih mreža.

Međimurje- Šibenik 0:0 (0:0)

ČAKOVEC- SRC Mladost. Gledatelja 200. Sudac: Ante Čuljak (Zagreb) - 6. Najbolji igrač: Ivan Novoselec (Međimurje).

Međimurje: Galoši (6,5), Pajić (6), Novoselec (7), Hranilović (6,5), Pušić (6) (od 79. Brcković -), Zanjko (5,5), Jakšić (5,5), Marić (6), Trojak (5,5), Munivrana (6) (od 84. Malenović -), Ikić (5,5) (od 64. Marcijuš -).

Šibenik: Labrović (7), Blaić (6), Vukorepa (6,5), Pandža (6,5), Musa (6), Barišić (6), Roca (6), Kukec (5,5) (od 87. Fuštin -), Antunović (5) (od 64. Celić -), Kendeš (5,5) (od 81. Maleš -), Prince (5,5).

19. travanj 2024 15:12