StoryEditorOCM
Nogometdirljive scene

Šubićevac u znaku sjećanja na Dražena Govića: u zrak pušten 41 narančasto-crni balon, pogledajte koreografiju Funcuta

Piše Krešimir Gulin
27. veljače 2022. - 16:50

Kako je i bilo najavljeno,  utakmica Šibenika i Istre na Šubićevcu bila je u znaku sjećanja na Dražena Govića, legende Narančastih, koji je tragično preminuo prije desetak dana.

Prije početka utakmice, svi igrači i stručni stožer na travnjak su izašli s posebnim majicama u kojima su se zajedno fotografirati i u kojima su odali počast Goviću minutom šutnje. Nakon minute šutnje, majice su darovali navijačima na tribinama.

Također, prije samog početka predsjednica HNK Šibenik Marina Jurić i sportski direktor Hrvoje Kulušić su po želji obitelji Gović uručili poseban dres Stipi Bačeliću – Grgiću, koji je svojedobno igrao zajedno s Govićem na Šubićevcu.

S obzirom da je Gović u Šibeniku nosio dres s brojem 20, u 20. minuti je zaustavljena igra. Svi igrači i navijači su minutom aplauza još jednom odati počast Draženu, a 41 dijete iz Škole nogometa sa zapadne tribine u zrak je pustilo 41 narančasto crni balon, budući nas je Gogo napustio u 41. godini života.

Na koncu, opet simbolično u 41. minuti posebnom koreografijom od svog prijatelja i člana su se oprostili i najvjerniji šibenski navijači Funcuti.

01. svibanj 2024 13:24