StoryEditorOCM
Nogometšime gržan

Šubićevac se iznenada pojačao: Šibenčani doveli igrača s puno prvoligaškog iskustva

Piše Krešimir Gulin
26. rujna 2024. - 11:43

Nogometaši Šibenika od danas su jači za jednog provjerenog igrača. Naime, iz prvoligaša sa Šubićevca objavili su informaciju kako je ugovor s Narančastima potpisao 30-godišnji Šime Gržan.

Riječ je o rođenom Zadraninu koji je u karijeri prošao niz ozbiljnih klubova.

Iz matičnog Zadra otisnuo se u zagrebačku Lokomotivu odakle je otišao u pulsku Istru. Zatim je igrao u BiH klubovima Zrinjskom iz Mostara te GOŠK-u iz Gabele.

Iz susjedne države opet se vratio u Istru gdje je upao u oko Nenadu Bjelici koji ga je pozvao u Osijek. Klub s Opus arene poslao je Gržana na posudbu u mađaraski Zalaegerszeg iz kojeg se vratio u Slavoniju u lipnju 2022. godine.

Ovog ljeta Gržan je raskinuo ugovor s Osijekom te u Šibenik dolazi kao slobodan igrač. To je bio jedan od uvjeta da ga Šibenik može angažirati budući da je prijelazni rok odavno zaključen.

Gržan je tako postao jedan od niza igrača Osijeka koji su ovog ljeta stigli na Šubićevac (Baković, Prekodravac, Katalinić..), a pojačao je i zadarsku koloniju u Šibeniku (Santini, Kolega, Majić).

Sve u svemu, Gržan bi trebao biti dobro pojačanje za momčad trenera Marija Carevića. Kormilar Narančastih Gržana će moći koristiti na više pozicija. Prvenstveno na desnom boku, ali i ofenzivnije kao desno krilo.

Sa Šubićevca su istaknuli kako je Gržan sa Šibenikom potpisao jednogodišnji ugovor s mogućnošću produženja.

26. rujan 2024 11:49