StoryEditorOCM
NogometNE STIŠAVA SE BURA

Stipe Bačelić-Grgić se oglasio o suspenziji pa poslao znakovitu poruku: ‘Lažima stigneš svuda, ali...‘

Piše šibenski.hr
8. ožujka 2022. - 18:12

Ne stišava se bura u Šibeniku. Iako je na klupu sjeo novi trener Dean Računica, još se ne stišava situacija oko otkaza bivšem treneru Marku Kartelu i suspendiranih igrača Antonija Jakoliša i Stipe Bačelića-Grgića. Iz kluba su se nedavno oglasili priopćenjem u kojem su pojasnili razloge za smjenu, pišu Sportske novosti

"Odluka uprave HNK Šibenik o smjeni trenera Marka Kartela, donijeta je na temelju činjenice kako je u klubu posebno svlačionici trebalo zadržati dobru atmosferu i primjerenu komunikaciju između igrača, ali i igrača i trenera.

Bilo kakvo narušavanje međuljudskih odnosa kao i diskreditaciju bilo koga u Klubu po bilo kakvoj osnovi ne možemo i nećemo tolerirati. U svlačionici se zna tko je “šef” i tko provodi odluke za dobrobit cijele momčadi i Kluba – o tome naime ovise i konačni rezultati.

Iznimno je važno zadržati profesionalnu sinergiju uprave i trenera koja se reflektira na travnjaku i pridonosi percepciji kluba u javnosti. U svrhu zadržavanja sportskog natjecateljskog ozračja na svim klupskim razinama i ostvarivanju što boljih rezultata i ostanka ove sezone u društvu najboljih bili smo primorani na smjenu trenera Marka Kartela.

Našem treneru zahvaljujemo se na dosadašnjem radu, a puno uspjeha i sreće želimo u nastavku njegove trenerske karijere, stajalo je u priopćenju koje potpisuje predsjednica kluba Marina Jurić.

Došao je novi trener, a Bačelić-Grgić i Jakoliš su još suspendirani. O svemu se sada oglasio i ponajbolji igrač kluba Bačelić-Grgić koji je na svojem Instagram storyju napisao znakovitu poruku.

"Lažima stigneš svuda, ali nemaš di da se vratiš!!", napisao je Bačelić-Grgić uz emotikon koji šalje poljubac, javljaju Sportske novosti.

Kako doznajemo, održan je najavljeni sastanak predsjednice Marine Jurić i dvojice suspendiranih nogometaša, no suspenzija navodno ostaje do daljnjega.

02. svibanj 2024 19:13