StoryEditorOCM
Nogometsretno vam bilo

Standardni desni bek iz prošle sezone potvrdio da se ne vraća u Šibenik, Schildenfeld potpisao za ciparski Aris

Piše Šibenski.hr
6. srpnja 2021. - 15:56

Nakon što su uoči početka priprema za novu sezonu Šubićevac istekom ugovora napustili  Labrović, Ampem i Laća, kako stvari stoje na desnom boku više nećemo gledati ni Martina Pajića.

Rođeni Čakovčanin potvrdio je za Međimurske novine kako je istekom ugovora otišao iz kluba sa željom da napravi iskorak. 

„Istekao mi je ugovor, Šibenik je ponudio novi, ali situacija je takva da bih ja neke nove izazove, bolje uvjete, malo jači klub, nosi iskorak, tako da odlazim. Ne isključujem da ostanem u Hrvatskoj, ali radije bih negdje u inozemstvo. Želim iskorak u lige koje su malo jače od HNL-a. Ima nekih upita iz Poljske i Rusije, odnosno nekih zemalja bliže Hrvatskoj.“, rekao je za Međimurske novine.

Podsjetno, 21-godišnji Pajić je prije dvije godine došao na Šubićevac iz Međimurja te je odigrao ukupno 56 utakmica za Šibenik od čega 33 u 1. HNL Osim za Šibenik i Međimurje, Pajić je u mladim kategorijama igrao za Rijeku.

Također, potvrđeno je i da je Gordon Schildenfeld potpisao jednogodišnji ugovor sa ciparskim Arisom. Dalmatinski portal javlja i da postoji opcija produljenja ugovora na još jednu godinu. 

Nekadašnji hrvatski reprezentativac u Šibenik, klub u kojem je počeo karijeru, vratio se prošle sezone nakon što je četiri sezone proveo u ciparskom Anorthosisu. Igrao je i za Dinamo, Bešiktaš, Duisburg, Sturm, moskovski Dinamo, PAOK, PAO i Eintracht.

image
Gordon Schildenfeld
Boris Kovačev/Cropix
25. travanj 2024 06:18