StoryEditorOCM
NogometPočinje treći krug 2.HNL

Sprema li "Lav" novu trapulu za svog bivšeg šefa Labrovića? Teško je dvaput u sedam dana taktički iznenaditi Solin

24. ožujka 2017. - 13:14

Solin i Šibenik su prošle subote međusobnim susretom zaključili drugi krug 2.HNL. Kuglice su hjtele da isti suparnici na istom mjestu, na igralištu uz Jadro, otvore treći krug drugoligaškog natjecanja. Zaista je rijetkost da u prvenstvu isti protivnici igraju jedan protiv drugog u samo sedam dana.

Dojma smo da taj podatak više šteti "narančastima", koji su prije tjedan dana taktički nemalo iznenadili svog bivšeg učitelja Mirka Labrovića. Postavio je tada novi trener Šibenika Zoran Slavica za Solinjane neočekivanu formaciju (3-4-3). Pitamo Slavicu priprema li opet neku taktičku zamku za svog nekadašnjeg šefa?

- Ah, teško je više bilo čime iznenaditi Solin i Labrovića. Pa, naše momčadi se ionako jako dobro poznaju, često igramo i prijateljske utakmice- govori trener Šibenika.

Nakon prošlosubotnjeg remija (1:1) Slavica nije krio zadovoljstvo. Čime bi bio zadovoljan danas:
- Svakim pozitivnim rezultatom. Najvažnije je da momčad vjeruje u sebe. Moramo biti koncentirani i nastojati griješiti što manje i u tom slučaju možemo opet od uspjeha u Solinu- drži Slavica.

Teško je vjerovati da će on bitnije mijenjati momčad koja je istrčala u prošloj utakmici. Jedina promjena mogla bi biti u vrhu napada. Naime, od početka bi trebao zaigrati Miro Slavica, budući da je nakon njegovog ulaska u igru u 56. minuti Šibenik puno bolje izgledao:

- Bod koji smo osvojili u prošloj utakmici nam je dao poticaj i vjeru u svoje kvalitete. Moramo se opet postaviti čvrsto i tek u tom slučaju se možemo nadati dobrom rezultatu na za nas uvijek teškom gostovanju u Solinu- rekao je napadač Šibenika.

Vjerojatni sastav Šibenika (3-4-3): H.Slavica- Vukorepa, Bandalo, Rodin- Pecolaj, G.Živković, Diyoke, Musa- Brito, Collins, M.Slavica.

20. travanj 2024 12:34