StoryEditorOCM
Nogometvijesti s priprema

Slatke brige za trenera Čanadija: Dolček i Čop stigli na posudbu, čeka se još iskusni Austrijanac

Piše Ivo Mikuličin
21. lipnja 2022. - 19:42

Ako je suditi po informacijama pristiglim s Kranjske Gore, onda će novi trener Šibenika Damir Čanadi u novoj sezoni imati slatke brige oko udarnog igračkog kadra.

Ne samo zbog Ivana Dolčeka (Slatkog u prijevodu s talijanskog), već i Duje Čopa.

Prvi je, neslužbeno doznajemo, već potpisao za Narančaste, dok je drugi, bivši reprezentativac stigao na posudbu iz Dinama. S mogućnošću otkupa ugovora.

Naše pitanje oko (ne)dolaska iskusnog Austrijanca Patricka Salomona, koji se iskazao dobrim igrama upravo u grčkom Atromitasu, gdje je dobar trag ostavio i trener Čanadi, ostalo je (zasad) bez odgovora.

- Radimo u izvanrednim uvjetima na Kranjskoj Gori. Trenira se i dvaput dnevno s naglaskom na individualni rad s nadarenim pojedincima. Dobar je i travnjak na kojemu vježbamo – unisono su nam odgovorili brojni članovi stručnog stožera Šibenika.

Narančasti će, prema ranije utvrđenim terminima, preseliti na Bled u subotu ili dan poslije prijateljske utakmice sa srpskim prvoligašem Bačkom Palankom, starim znancem iz drugoligaških dana u bivšoj državi. Zadnju prijateljsku utakmicu s bugarskom Maritsom iz Plovdiva odigrat će 2. srpnja u Čatežu, slovenskom mjestu samo 40 kilometara udaljenom od Zagreba, te poslije susreta samo produžiti za Šibenik.

25. travanj 2024 01:59