StoryEditorOCM
NogometPrva prinova Šubićevca

Sinjski stoper Andrija Bandalo pojačava obranu Šibenika

17. siječnja 2017. - 19:26

Samo dan nakon početka priprema Stipe Balajić, trener Šibenika dobio je prvu prinovu. Riječ je o 26- godišnjem stoperu Andriji Bandalu, koji je Balajićev sugrađanin- Sinjanin.

Bandalo se priključio našim treninzima. S njime smo sve dogovorili, samo fali da to finaliziramo potpisom ugovora- kazao je Zoran Slavica, sportski direktor Šibenika.

Bandalo bi trebao ojačati konkurenciju na stoperskim pozicijama i pomoći mladim šibenskim braničima Martinu Vukorepi i Mateju Rodinu:
- Mislim da nam je trebao stoper takvog tipa i da smo s Bandalom zatvorili te pozicije- opet će Slavica.

Za nekoliko dana očekuje se i dolazak Nigerijca Geralda Diyokea, kojega bi Rijeka trebala posuditi Šibeniku. Diyoke bi trebao zaoštriti konkurenciju u manevru.

U planovima Šibenikove struke je i dovođenje još jednog polivalentnog igrača koji bi ordinirao po lijevoj strani. Idealno bi bilo kada bi taj nogometaš mogao pokrivati pozicije i lijevog krila i lijevog bočnog. Kako sada stvari stoje, Šibenčani neće posezati za klasičnim napadačem. Uvjereni su da Miro Slavica i oporavljeni Ante Živković mogu zadovoljiti šibenske apetite za golovima. Jedna od alternacija u vrhu napada je i Brazilac Jonathan Brito.

16. lipanj 2024 22:12