StoryEditorOCM
Nogometnagradna igra

Šibenik u posljednjoj domaćoj utakmici ove godine dočekuje Dinamo: trojicu čitatelja darujemo ulaznicom, evo što morate napraviti

Piše Šibenski.hr
24. studenog 2021. - 19:37

 Krenula prodaja ulaznica za utakmicu 17. kola HT Prve lige u kojoj Šibenik u nedjelju 28. studenog, s početkom u 15 sati, igra protiv Dinama na Šubićevcu.

Kako su objavili iz HNK Šibenik, ulaznice sa Zapad (Tribina za domaće navijače) mogu se kupiti u prostorijama Kluba i ostalim prodajnim mjestima te online. Uvjeti za ulazak na stadion: EU digitalna COVID potvrda + Osobna iskaznica + ulaznica. Izuzetak su djeca do 12 godina kojima nije potrebna EU digitalna COVID potvrda

Ulaznice za gostujuće navijače prodaju se isključivo online putem na  adriaticket.com, a moći će se kupiti do subote u ponoć. Naime, na dan utakmice neće biti fizičke prodaje ulaznica za gostujuću tribinu U prodaju je pušten kontigent od 282 ulaznice, ukoliko bude više interesa Klub će otvoriti dodatne sektore za gostujuće navijače.

Prodajna mjesta

– Online na  adriaticket.com 

– Prodajna mjesta Adriaticket-a 

– Prostorije HNK Šibenik (od 09 do 15 sati radnim danom) 

– Tisak Media Centar (Dalmare) 

– NIK Travel Agencije (Šibenik i Vodice) 

– Diskont Vinoplod Vinarija 

Nagradna igra

S obzirom da se radi o zadnjoj domaćoj utakmici u 2021. godini, Šibenski.hr i HNK Šibenik odlučili su nagraditi trojicu čitatelja ulaznicama. Da bi osvojili kartu za nedjeljni susret s Dinamom morate nam odgovoriti na sljedeće pitanje: kada je Šibenik posljednji put na svom Šubićevcu svladao Dinamo u prvenstvenoj utakmici te koji je bio rezultat? (navesti točan datum i godinu, konačan rezultat susreta te osobne podatke i kontakt telefon).

Svoje odgovore nam šaljite na mail: sibenik@slobodnadalmacija.hr ili u naš inbox na Facebooku. Nagradna igra traje do četvrtka (25. studenog) u ponoć, a sretne dobitnike objavit ćemo u petak (26. studenog) točno u podne!

23. travanj 2024 20:29