StoryEditorOCM
Nogometmali vatreni

Šibenik se može pohvaliti sa šest mladih reprezentativaca, a jedan je već ponio i kapetansku traku

Piše Šibenski.hr
19. rujna 2022. - 20:01
Šibenik je dao šest mladih reprezentativaca: Niku Raka, Ivana Dolčeka, Karla Špeljaka, Viktora Damjanića, Lugija Miševića te Ivana BikićaHNK Šibenik

Na Šubićevcu imaju razloga za zadovoljstvo ovih dana. Nakon još jednog remija i nastavka serije neporaženosti Šibenik se može pohvaliti i nizom mladih reprezentativaca Hrvatske koji su se u ovoj reprezentativnoj stanci odazvali svojim izbornicima.

Ivan Dolček tako će će 20. rujna braniti boje naše zemlje u dresu U-23 reprezentacije u međunarodnoj prijateljskoj utakmici protiv Katara. U reprezentativnu selekciju U-20 pozvani su kapetan prve ekipe Niko Rak i Karlo Špeljak koji će odigrati dvije utakmice na međunarodnom prijateljskom turniru protiv Saudijske Arabije i Albanije.

Nadalje, na popisu U-19 reprezentacije našli su se Viktor Damjanić i Luigi Mišević. Oni će u dresu Vatrenih nastupiti na međunarodnom prijateljskom turniru protiv Škotske, SAD-a te Malte.

Krug mladih reprezentativaca zatvara mladi Ivan Bikić koji je već neko vrijeme na okupljanju svoje vrste u Zagrebu te je u prvom prijateljskom susretu sa Slovenijom u drugom poluvremenu ponio i kapetansku traku.

28. travanj 2024 01:03