StoryEditorOCM
Nogometskupa pobjeda

Šibenik ostao na samo jednom veznjaku: ‘Možda konačno dođe Kamerunac koji putuje kaićem oko svijeta‘

Piše Krešimir Gulin
3. ožujka 2024. - 11:50

Nogometaši Šibenika skupo su platili subotnju pobjedu (2:1) nad Croatiom iz Zmijavaca. Naime, Carevićeva momčad za iduću utakmicu s Dubravom u Zagrebu ostala je bez dvojice veznjaka.

Crveni karton dobio je Robert Marijanović, a treći žuti ‘zaradio‘ je Ivan Roca. Tako su Narančasti ostali na samo jednom ‘pravom‘ veznom igraču- Ikeru Pozu, koji je zbog suspenzije propustio dvoboj s Croatiom:

- Budući da smo ostali bez dvojice od nominalo trojice veznih igrača morat ćemo nešto smisliti za Dubravu. Tko zna, vjerojatno ćemo biti prisiljeni posegnuti i za promjenom formacije. Ništa, stisnut ćemo se. Bez obzira je li to Dubrava ili neki drugi protivnik, nama je svaka ‘pod mus‘. U takvoj smo situaciji da moramo pobjeđivati u kontinuitetu, Ja vjerujem u karakter i kvalietu ove momčadi i siguran sam kako može ostvariti zadani cilj- kazao je Mario Carević, trener Šibenika.

image

Mario Carević, trener Šibenika

Nikša Stipaničev/Cropix

S obzirom na kronični nedostatak veznih igrača opet se poteglo pitanje Kamerunca Iyvendocka koji je u smiraj prijelaznog roka potpisao ugovor sa Šibenikom.

Iako je od toga prošlo gotovo 20-ak dana Kamerunac se još uvijek nije pojavio na Šubićevcu:

- Tko zna, možda do subotnje utakmice s Dubravom i on stigne. Kao da putuje kaićem oko svijeta do Šibenika- našalio se Carević.

Navodno, Kameruncu još nije riješena viza i zato se nije priključio momčadi. Također, i dalje je ozlijeđen Ganac Appah. Tako da će Carević u Zagrebu morati posegnuti za nekom ‘specijalkom‘.

Možda je rješenje Josip Gačić, koji je u manevru odigrao dobar dio dovoboja s Croatijom nakon isključenja Marijanovića? Ili, će ‘all round‘ Stipe Bačelić- Grgić na svoju prirodnu poziciju na kojoj je izgradio zavidnu karijeru?

U svakom slučaju, puno je pitanja na koje Carević i njegov stožer moraju naći odgovor.

04. svibanj 2024 12:30